Körömkozmetika Budaörsön

Tel: 06-30/2529-940

Körömgomba kezelés


Hogyan működik a lézeres gomba körömgomba kezelés?
Az lézer rövid robbanásokat okoz, amely a körömgomba pigmentjét célozza meg és pusztítja el. A kezelés száma függ a kezelendő körömgomba stádiumától. A kezelendő körmöt rövid villanásokkal kell kezelni. A kezelt személy, a kezelt területen kis melegséget fog érezni. A kezelés néhány percig tart, a kezelés után nincs felépülési idő,  a körömgomba teljesen el fog pusztulni. A köröm gyógyult attól függetlenül, hogy nem látunk azonnali változást!

Az egészséges köröm a növekedés során fog látszani, amikor nem a beteg köröm növekszik tovább, hanem új, egészséges körmöt látunk majd. Ez az eredmény, ahogy a köröm növekszik, pár héten belül látszódni fog!
A teljes gyógyulás, illetve a teljes egészséges köröm felszínre jötte  6-12 hónapig is eltarthat.


Visszafertőződés: probléma lehet, ha körmök hosszabb időn át meleg, nedves környezetben vannak, rosszul szellőző cipőben. – Cipők, harisnyák, zoknik fertőtlenítése-

A körömgomba fertőzés elkerülése: edzőtermekben, szaunában, uszodában ne mászkáljunk  mezítláb és csak saját papucsot használjunk. Alaposan fertőtlenítsük fürdés előtt a fürdőkádat és a tusoló tálcát. Saját törölközőt használjunk és töröljük szárazra a lábujj között. Vigyázzunk, hogy semmilyen sérülés ne érje a lábujjunkat. Ha már megtörtént, akkor érdemes odafigyelni rá, komolyan venni és mielőbb kezeltetni.

Körömgomba kezelés utáni gyógyulási folyamat.Aki igénybe veszi a lézeres körömgomba eltávolítás szolgáltatásomat,  az kap ajándékba egy elektromos cipőfertőtlenítés, a Medi-Ped által forgalmazott cipőfertőtlenítő készülékkel.
A kezek és lábak ápolása  nemcsak a Nők hanem az igényes férfiak számára is elengedhetetlen ezért szolgáltatásomat az Urak számára is ajánlom.

Kezelés előtt:


Kezelés után: