Körömkozmetika Budaörsön

Tel: 06-30/2529-940

Lézeres tetoválás eltávolítás


A kezelés előtt állapotfelmérés történik! A kezelést megelőző hetekben hidratáló krém vagy testápoló szükséges a kezelendő bőrfelületen. Esetleg ha indokolt szőrtelenítést is javaslunk.

A „Q” kapcsolt lézeres tetoválás eltávolítás  napjaink legbiztonságosabb  és leghatásosabb eljárása.  (A „Q” kapcsolt lézer azt jelenti, hogy a lézer fénye  olyan gyorsan pulzál, hogy képes úgy feltörni a tintát,  hogy a folyamat közben az élő szöveteket nem pusztítja el!) A lézer fénye akadály nélkül hatol át a világos bőrőn, a sötét színű festékeben pedig teljesen elnyelődik. A festék a bőrben mélyen van, ezért van szükség lézeres kezelésre. A kezelések száma attól, függ hogy milyen típusú festéket használtak, milyen mélyen és hány rétegben helyezkedik el a festék a bőrben. (Kb 3-8 kezelés szükséges) A kezelés során enyhe ödémásodás és vérbőség léphet fel. A képződő var 5-6 nap alatt lesik.

Nem szabad előtte:  alkoholt fogyasztani, antidepresszánsokat,  amfetamin származékokat és véralvadásgátló gyógyszert szedni. Barnító krémet, izzadásgátló szereket és sminket használni.

Tilos utána: napozni, szoláriumozni, szaunázni és uszodába menni kb 10 napig.

Tilos a kezelést alkalmazni: szív, cukor, máj, vese betegség, menstruáció, terhesség és szoptatás esetén. 

Kizáró okok: bármilyen bakteriális vagy vírusos fertőzés alatt! A penicillin tartalmú gyógyszerek vérzékenyebbé teszik a kezelendő bőrfelületet. Keloid vagy rozaceás bőrön nem lehet kezelést végezni!

Az egyszer óhajtott és büszkén viselt tetoválás idővel kellemetlenné és zavaró válhat viselője számára. Eltávolítása nem egyszerű feladat, minden esetben lézeres technikát és gyakorlott szakembert igényel.